Overslaan en naar de inhoud gaan

Zonder vrijwilligers komen we nergens

Stichting Contact op Wielen is altijd op zoek naar vrijwilligers. Heeft u affiniteit met ouderen en heeft u nog wat vrije tijd over? Kijk dan hieronder naar de verschillende vacatures die wij momenteel hebben. Via het contactformulier op deze pagina kunt u zich aanmelden. Hopelijk mogen wij u dan binnenkort verwelkomen binnen het vrijwilligersteam van Contact op Wielen.

Chauffeur

Als chauffeur van Contact op Wielen zorgt u ervoor dat passagiers zo aangenaam mogelijk van A naar B worden gebracht. Dit kan gaan om bijvoorbeeld een rit naar het ziekenhuis, even naar de winkel of op bezoek bij een familielid. U bent behulpzaam, signaleert hulpvragen en biedt zo af en toe ook een luisterend oor. U kiest zelf in welke plaats u wilt rijden. Dit kan Doetinchem, Wehl of Gaanderen zijn. Bent u één of meerdere dagdelen per maand beschikbaar? Meld u dan aan als chauffeur bij Contact op Wielen.

Coördinator

Passagiers die gebruik willen maken van het Buurtvervoer bellen naar de coördinator van hun woonplaats. U als coördinator probeert in te schatten of de passagier voldoet aan onze doelgroep. Wanneer dat zo is neemt u de rit aan en voert deze in in het rittensysteem. Het kan ook gebeuren een rit niet mogelijk is en dan probeert u samen met de passagier naar een oplossing te zoeken. Dit kan door bijvoorbeeld een ander tijdstip te kiezen of de rit te combineren met de rit van een andere passagier.

Bestuurslid PR en Sponsoring

Het Buurtvervoer van Contact op Wielen kan niet rijden zonder sponsoren. En natuurlijk hebben we er nooit genoeg. Wij zijn op zoek naar iemand die samen met een ander bestuurslid op zoek wil gaan naar nieuwe sponsoren. En nadien is het natuurlijk ook van belang om de contacten met deze sponsoren te onderhouden. Ziet u het zitten om een goed sponsorplan op te stellen en onze stichting te voorzien van nieuwe sponsoren? Meld u dan nu aan als vrijwilliger bij Contact op Wielen.

Hoe kunt u ons helpen?